Alt du trenger å vite om Atle Bakke og Elkjøp

Atle Bakke er en suksessrik norsk forretningsmann og grunnleggeren av Elkjøp, et av Nordens største detaljhandelskjeder for elektronikk.

Om Atle Bakke

Atle Bakke ble født i Oslo, Norge, og har alltid hatt en sterk interesse for teknologi og elektronikk. Etter å ha fullført studiene sine innen økonomi og ledelse, bestemte han seg for å starte sin egen elektronikkbutikk.

Bakke så et behov for en forhandler som kunne tilby et bredt utvalg av elektroniske produkter til konkurransedyktige priser. I 1962 åpnet han den første Elkjøp-butikken i Norge. Gjennom sin innovative forretningsmodell og et sterkt fokus på kundeservice, ble Elkjøp raskt en suksess.

I løpet av årene har Atle Bakke ledet Elkjøp gjennom betydelig vekst og ekspansjon. Han har utvidet selskapet til å inkludere flere land, inkludert Sverige, Danmark og Finland. I dag er Elkjøp en velkjent og respektert merkevare i hele Norden.

Elkjøp

Elkjøp er en av Nordens største elektronikkforhandlere og tilbyr et bredt utvalg av produkter, inkludert TV-er, mobiltelefoner, datamaskiner, hvitevarer og mye mer. Selskapet har et omfattende butikknettverk over hele regionen, samt en nettbutikk der kunder kan handle elektronikk på nett.

Elkjøp er kjent for sitt gode utvalg, konkurransedyktige priser og fremragende kundeservice. Kundene kan dra nytte av ekspertise og veiledning fra Elkjøps kunnskapsrike ansatte, noe som gjør det enklere å ta informerte kjøpsbeslutninger.

Elkjøp er også opptatt av å tilby en god handleopplevelse for kundene sine. De har derfor utviklet forskjellige tjenester, som for eksempel hjemmelevering, installasjonstjenester og kundestøtte.

Elkjøp og samfunnsansvar

Som en stor aktør innen detaljhandelen, har Elkjøp også et stort fokus på samfunnsansvar. De jobber aktivt for å redusere sin miljøpåvirkning ved å implementere bærekraftige praksiser og tilby miljøvennlige produkter.

I tillegg støtter Elkjøp ulike veldedige formål og initiativer. De har et samarbeid med UNICEF og har gjennom dette samarbeidet bidratt til å forbedre barns liv over hele verden.

Elkjøp streber alltid etter å være en ansvarlig og bærekraftig virksomhet, og Atle Bakkes visjon har vært avgjørende for dette engasjementet.

Elkjøp i tall
Antall butikker Ansatte Omsetning (2020)
Over 400 Mer enn 10 000 Over 30 milliarder NOK

Oppsummering

Atle Bakke, grunnleggeren av Elkjøp, har vært en nøkkelfigur i utviklingen av en av Nordens største elektronikkforhandlere. Elkjøp tilbyr et bredt utvalg av produkter til konkurransedyktige priser og er kjent for sin fremragende kundeservice. Selskapet legger også stor vekt på samfunnsansvar, og støtter ulike veldedige formål. Med sin visjon har Atle Bakke bidratt til å gjøre Elkjøp til en av Nordens mest respekterte elektronikkforhandlere.

Ofte stillede spørgsmål

Hvem er Atle Bakke?

Atle Bakke er administrerende direktør i Elkjøp.

Hva er Elkjøp?

Elkjøp er en kjede av elektronikkforretninger i Norge.

Hvordan startet Atle Bakke sin karriere i Elkjøp?

Atle Bakke startet sin karriere som lagerarbeider i Elkjøp og jobbet seg oppover til å bli administrerende direktør.

Hvilke produkter selger Elkjøp?

Elkjøp selger et bredt utvalg av elektronikkprodukter, inkludert mobiltelefoner, TV-er, datamaskiner og hvitevarer.

Hvor mange Elkjøp-butikker finnes det i Norge?

Per dags dato finnes det over 140 Elkjøp-butikker spredt over hele Norge.

Hva er Elkjøps visjon?

Elkjøps visjon er å skape en bedre hverdag gjennom teknologi og elektronikk.

Hvordan jobber Elkjøp med bærekraftighet?

Elkjøp har en rekke initiativer for å redusere sitt fotavtrykk på miljøet, som å tilby resirkulering av elektronikk og fokusere på energieffektive produkter.

Hva er Elkjøps kundeservicepolitikk?

Elkjøp fokuserer på å gi en god kundeserviceopplevelse og tilbyr blant annet utvidet serviceavtale og kundeklubbfordeler.

Hvor kan man finne Elkjøps tilbud og kampanjer?

Elkjøps tilbud og kampanjer kan finnes på deres nettside og i deres fysiske butikker.

Hva er Elkjøps retur- og byttepolitikk?

Elkjøp tilbyr retur- og bytterett innen 30 dager ved fremvisning av kvittering, forutsatt at produktet er i ubrukt tilstand og i original emballasje.

Artiklen Alt du trenger å vite om Atle Bakke og Elkjøp har i gennemsnit fået 4.4 stjerner baseret på 22 anmeldelser