Black Friday tilbud 2021: De beste kampanjer og tilbud hos XXL og Elkjøp

Black Friday er en etterlengtet shoppingbegivenhet hvor mange nettbutikker og fysiske butikker tilbyr store rabatter på en rekke produkter. Dette året er ikke annerledes, og XXL og Elkjøp er klare til å imponere med sine Black Friday-tilbud. Enten du er på utkikk etter sportsutstyr hos XXL eller elektronikk hos Elkjøp, er det mye å glede seg over under Black Friday 2021.

XXL Black Friday-tilbud

Som en av Norges største sportskjeder, er XXL kjent for sitt brede utvalg av sportsutstyr. Under Black Friday 2021 tilbyr XXL en rekke gode tilbud og kampanjer som sportsentusiaster vil elske. Du kan forvente deg rabatter på alt fra løpesko og treningsklær til sykler og campingutstyr.

XXL Black Week

For å gi deg enda flere muligheter til å sikre deg gode deals, starter XXL Black Week allerede før Black Friday. Dette betyr at du kan ta del i fantastiske kampanjer og tilbud gjennom hele uken. Ikke gå glipp av muligheten til å skaffe deg sportsutstyr til en brøkdel av prisen!

Prisguide Black Friday

XXLs Black Friday tilbud kan være så gode at det kan være vanskelig å sammenligne prisene med andre butikker. Men ikke bekymre deg! XXL tilbyr også en prisguide som hjelper deg med å finne de beste tilbudene. Med prisguiden kan du sjekke om du gjør et virkelig godt kjøp eller om det finnes bedre tilbud et annet sted.

Elkjøp Black Friday-tilbud

Elkjøp er kjent for sitt store utvalg av elektronikk og hvitevarer. Under Black Friday 2021 kan du forvente deg fantastiske tilbud på alt fra TV-er og mobiler til kjøleskap og vaskemaskiner. Elkjøp er kjent for å tilby gode priser på populære produkter, så dette er en flott mulighet til å sikre seg kvalitetsprodukter til en lavere pris.

Elkjøp Black Week

Hvis du ikke kan vente til Black Friday, har Elkjøp også en egen Black Week. Dette betyr at du kan få tilgang til gode tilbud og kampanjer gjennom hele uken før Black Friday. Ikke gå glipp av sjansen til å gjøre noen fantastiske kupp!

Oppsummering

Black Friday er en flott tid for å sikre seg gode tilbud og kampanjer, spesielt hos kjente butikker som XXL og Elkjøp. Enten du er på jakt etter sportsutstyr eller elektronikk, er Black Friday 2021 den perfekte anledningen til å gjøre noen fantastiske kupp. Hold øynene åpne for XXLs Black Week og Elkjøps Black Week for å få enda flere muligheter til å spare penger!

Ofte stillede spørgsmål

Når er XXL Black Friday 2021?

XXL Black Friday finner sted den 26. november 2021.

Når er Elkjøp Black Friday 2021?

Elkjøp Black Friday finner sted den 26. november 2021.

Hva er forskjellen mellom XXL Black Friday og XXL Black Week?

XXL Black Friday er en enkeltstående dag med store salg, mens XXL Black Week er en hel uke med tilbud og kampanjer.

Kan jeg finne gode tilbud på sport relaterte produkter på Black Friday?

Ja, mange butikker tilbyr gode tilbud på sport relaterte produkter under Black Friday.

Når er Black Friday 2021?

Black Friday faller på den 26. november 2021.

Hva er prisdemping Black Friday?

Prisdemping på Black Friday refererer til de store rabattene som tilbys på en rekke produkter.

Hva er Black Week?

Black Week refererer til en hel uke med tilbud og kampanjer som mange butikker tilbyr i løpet av Black Friday-uka.

Kan jeg forvente gode tilbud på XXL i løpet av Black Week?

Ja, XXL tilbyr vanligvis gode tilbud og kampanjer under Black Week.

Når er XXL Black Week i 2022?

XXL Black Week i 2022 vil finne sted i uke 47, fra 21. november til 27. november.

Når er Elkjøp Black Week i 2021?

Elkjøp Black Week i 2021 finner sted i uke 47, fra 21. november til 27. november.

Artiklen Black Friday tilbud 2021: De beste kampanjer og tilbud hos XXL og Elkjøp har i gennemsnit fået 4.9 stjerner baseret på 36 anmeldelser