Dnb kvinnedagen

Kvinnedagen – DNB

Få med deg sendingen huninvesterer på kvinnedagen. Vi inviterer til en kveld fylt med motivasjon, konkrete tips og masse læring.

– Nå er det kvinnens tid til å bli finanssjefen hjemme! – DNB …

5. mar. 2021 — KVINNEDAGEN: – Vi kvinner kan fortsatt eie enda mer, sier Kristin Skaug fra Aksje Norge (t.h.). Her med Ingjerd Blekeli Spiten.

DNB – #huninvesterer på kvinnedagen – Facebook

Networking event by DNB on Monday, March 8 2021 with 7.4K people interested and 1.1K people going. … DNB – #huninvesterer på kvinnedagen.

DNB – Arrangementer – Facebook

DNB

DNB #huninvesterer på kvinnedagen | Hamar. MARS8. 19:00 UTC+01. Festiviteten Bar & Scene.

Få informasjon om hvordan du kan tette ditt kapitalgap på …

Få informasjon om hvordan du kan tette ditt kapitalgap på huninvesterer.no | huninvesterer.no

DNBs Oppstartslos. I DNB har vi et gründerteam som vi kaller Oppstartslos. De kan mye om det om å starte bedrift, og kan gi gode tips og …

#huninvesterer

Hvorfor har ikke flere kvinner ansvaret for familiens økonomi?

Hvorfor har ikke flere kvinner ansvaret for familiens økonomi? | Finans Norge

for 7 døgn siden — Vi markerer den internasjonale kvinnedagen sammen med Finansforbundet. … Det gjør også Ingjerd Blekeli Spiten fra DNB, Jorun Sofie Aartun …

Kvinner scorer dårligere på målinger om kunnskap om privat økonomi, har mindre oppsparte midler og får mindre igjen for sparepengene sine. Hva er det som skjer? Hvilken effekt har dette på likestilling …

Det er urettferdig! – Kampanje TV

Kvinnedagen markert på Color Hybrid

Med på reisen fikk de interessante innspill om økonomi og smarte investeringer. Color Line og DNB hadde invitert til en unik kvinnedag med tema #huninvesterer.

Ferge mellom Sandefjord og Strømstad. Nyt god mat og drikke med sjøutsikt og spar inntil 70% på taxfree-shopping om bord.

Kvinnedagen markert på Color Hybrid

Debatt, Politikk | Kvinnekamp har lite med markedsføring å gjøre

6. mar. 2021 — Det blir sjelden kvinnedag uten at noen kapitaleiere prøver å … Det siste jeg skal gjøre på kvinnedagen er å bruke DNB til å «investere».

Det blir sjelden kvinnedag uten at noen kapitaleiere prøver å profitere på den.

Keywords: dnb kvinnedagen