Dnb markets aker biomarine

DNB Markets: Hold på Aker BioMarine, kjøp Photocure

1. nov. 2022 — DNB Markets: Hold på Aker BioMarine, kjøp Photocure. Q3 i dag og i morgen. MEGLERBORDET: DNB Markets er Norges ledende verdipapirforetak.

DNB Markets lot seg ikke imponere av kvartalstallene

DNB Markets lot seg ikke imponere av kvartalstallene | Finansavisen

1. nov. 2021 — Fredag i forrige uke presenterte Aker BioMarine sine tredjekvartalstall, noe som endte med et kursfall på 1,3 prosent. DNB Markets skriver i en …

Tallknuserne i DNB Markets tror investorene fortsatt vil være avventende til Aker BioMarine fremover. Hold-anbefalingen gjentas etter selskapets kvartalstall.

Flere meglerhus nedjusterer kursmålet på Aker Biomarine

DN Investor

DNB Markets nedjusterer sitt kursmål til 65 kroner per aksje, fra tidligere 84, og gjentar en hold-anbefaling. Arctic Securities nedjusterer til 80 kroner per …

Flere meglerhus nedjusterer kursmålet på Aker Biomarine

Aker BioMarine med CEO Matts Johansen – Norske Podcaster

Aker BioMarine med CEO Matts Johansen – Utbytte

DNB Markets var tilrettelegger i forbindelse med børsnoteringen av Aker BioMarine i juli 2020. Programleder: Marius Brun Haugen, DNB Markets. Produsent: Kim A.

Aker BioMarine er tilbake på børsen og analyseteamet til DNB Markets har nylig tatt opp dekning på aksjen med en kjøpsanbefaling og kursmål NOK 130.

Har brukt 160 mill. på reklame i USA: Venter null vekst for …

Har brukt 160 mill. på reklame i USA: Venter null vekst for Røkkes krillbutikk – E24

2. jul. 2021 — Aker Biomarine har falt kraftig på børs etter skuffende salgstall for helsekost. DNB Markets ser ingen tegn til bedring i andre kvartal.

Aker Biomarine har falt kraftig på børs etter skuffende salgstall for helsekost. DNB Markets ser ingen tegn til bedring i andre kvartal.

DNB Markets oppjusterer kursmål på Rana – E24 Aksjelive

26. jan. 2023 — Styreleder Ola Snøve kjøpte aksjer i krillselskapet Aker Biomarine til en verdi av 1,85 millioner kroner fredag kveld.

Aker BioMarine med CEO Matts Johansen on Apple Podcasts

‎Utbytte: Aker BioMarine med CEO Matts Johansen on Apple Podcasts

Aker BioMarine er tilbake på børsen og analyseteamet til DNB Markets har nylig tatt opp dekning på aksjen med en kjøpsanbefaling og kursmål NOK 130.

Aker BioMarine er tilbake på børsen og analyseteamet til DNB Markets har nylig tatt opp dekning på aksjen med en kjøpsanbefaling og kursmål NOK 130.Hvor attraktivt er egentlig krillmarkedet og hva må til for at Aker BioMarine skal lykkes med ambisjonene sine? I denne episoden hører du selskapets sj…

Fa Børs | AKBM.OSE

Finansavisen

Finanskalender ; 15. Jul 2021, Nå slakter også Arctic og Pareto Aker Biomarine ; 14. Jul 2021, DNB Markets slakter Aker Biomarine ; 13. Jul 2021, Aker Biomarine …

Analytikere – Investors · Aker ASA

Investors · Aker ASA

Aker presiserer at de estimater og meninger som analytikerne kommer frem til er deres egne, og at disse ikke … DNB Markets, Martin Huseby Karlsen

We combine financial strength with industrial competence

Aker BioMarine med CEO Matts Johansen | Utbytte on Acast

Aker BioMarine er tilbake på børsen og analyseteamet til DNB Markets har nylig tatt opp dekning på aksjen med en kjøpsanbefaling og kursmål NOK 130.

Aker BioMarine er tilbake på børsen og analyseteamet til DNB Markets har nylig tatt opp dekning på aksjen med en kjøpsanbefaling og kursmål NOK 130. Hvor attraktivt er egentlig krillmarkedet og hva må til for at Aker BioMarine skal lykkes med ambisjonene sine? I denne episoden hører du selskapets sjef, Matts Johansen, svare på dette. DNB Markets var tilrettelegger i forbindelse med børsnoteringen av Aker BioMarine i juli 2020. Programleder: Marius Brun Haugen, DNB Markets Produsent: Kim A. Farago, DNB Markets Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Keywords: dnb markets aker biomarine