Facebook legges ned

Facebook-eieren legger ned kontoret i Norge – E24

Facebook-eieren legger ned kontoret i Norge – E24

7. des. 2022 — Facebook-eier Meta legger ned salgskontoret i Norge. Selskapets norske ansatte blir berørt av masseoppsigelser i gigantkonsernet.

Facebook-eier Meta legger ned salgskontoret i Norge. Selskapets norske ansatte blir berørt av masseoppsigelser i gigantkonsernet.

Truer med å stenge Facebook og Instagram i Europa

6. feb. 2022 — Dersom Facebooks morselskap Meta ikke får lov til å lagre og dele brukerdata fra Europa på servere i USA, så kan Facebook og Instagram legges …

Dersom Facebooks morselskap Meta ikke får lov til å lagre og dele brukerdata fra Europa på servere i USA, så kan Facebook og Instagram legges ned i Europa.

Meta kan stenge ned Instagram og Facebook i Europa … – NRK

8. feb. 2022 — En konflikt mellom Facebooks morselskap Meta og EU gjør at Facebook og Instagram kan bli lagt ned i Europa. Meta vil ikke gjøre sine …

Facebook-eier Meta legger ned salgskontoret i Norge – Digi.no

Det norske kontoret til Meta, som eier Facebook og Instagram, legges ned som følge av masseoppsigelser i gigantkonsernet, skriver E24. Facebook-eier Meta sier …

Det norske kontoret til Meta, som eier Facebook og Instagram, legges ned som følge av masseoppsigelser i gigantkonsernet, skriver E24.

Facebook-eier Meta legger ned salgskontoret i Norge

Facebook-eier Meta legger ned salgskontoret i Norge | Kampanje

7. des. 2022 — Det norske kontoret til Meta, som eier Facebook og Instagram, legges ned som følge av masseoppsigelser i gigantkonsernet, skriver E24.

Tøff beskjed å få for de ansatte på Metas Oslo-kontor.

Facebook legger ned Norge-kontoret – Dataporten

8. des. 2022 — Nå melder flere nettsider at Facebook-kontoret i Norge legges ned. Det verste er at det finnes ikke noen gode alternativer.

Facebook-eier Meta legger ned salgskontoret i Norge

8. des. 2022 — Det norske kontoret til Meta, som eier Facebook og Instagram, legges ned som følge av masseoppsigelser i gigantkonsernet, skriver E24.

Det norske kontoret til Meta, som eier Facebook og Instagram, legges ned som følge av masseoppsigelser i gigantkonsernet, skriver E24.

Meta legger ned salgskontoret i Norge – KOM24.no

Meta legger ned salgskontoret i Norge

7. des. 2022 — Det norske salgskontoret har bistått de største kundene i Norge med annonsering på Metas plattformer Facebook, Instagram, Messenger og WhatsApp.

De ansatte i Meta Norge blir rammet av nedbemanningene i morselskapet, og det norske salgskontoretlegges ned. Meta åpnet sitt norgeskontor i 2016.

Meta truer med å stenge Facebook og Instagram i Europa

Meta truer med å stenge Facebook og Instagram i Europa – VG Nå: Nyhetsdøgnet

6. feb. 2022 — En gruppe ballong-entusiaster i Illinois tror at det var en av deres små værballonger som ble skutt ned av et amerikansk jagerfly over Alaska i …

Hvis ikke Meta får lagre og behandle data fra sine europeiske brukere på servere i USA, truer selskapet med å stenge Facebook og Instagram i Europa.

Avviser at Facebook legges ned – VG

10. jan. 2011 — Ryktene om at Facebook skulle legges ned fra 15. mars spredte seg gjennom en rekke ulike amerikanske nettsteder i helgen. Også noen norske …

(VG Nett) Facebook-brukerne kan puste lettet ut. Nettsamfunnet stenger ikke dørene.

Keywords: facebook legges ned