Fremmed blod nrk

Fremmed blod – NRK TV

NRK TV – Fremmed blod

15. mar. 2021 — Fremmed blod. 15.03.2021 · Aldersgrense 12 år · 52 min. Over en halv million nordmenn stammer fra et folk mange ikke har hørt om.

Over en halv million nordmenn stammer fra et folk mange ikke har hørt om. Magi, naturritualer og skogfinsk sjamanisme – dette er også Norge.

Fremmed blod – NRK1 og NRK TV – Serienytt

Fra skaperne av Pitch Perfect kommer denne søte lille Askepott filmen, som med mye spydighet, selvironi og RYTME leder oss gjennom den klassiske historien…

Fremmed Blod – Scene Midt

Vi er stolt av at NRK er den kanalen som viser dette til publikum. Fremmed Blod er en av de mest sette enkeltstående dokumentarene på NRK i 2021».

Scene Midt er et produksjonsselskap for dokumentariske produksjoner innen film og teater. Selskapet drives av Marte Hallem, som også jobber som musiker og komponist.

Fremmed blod – Norsk Skogfinsk Museum

Fremmed blod | Norsk Skogfinsk Museum

Boka følger samme reise som Marte Hallems film Fremmed blod som ble vist på NRK TV våren 2021, med sporing av skogfinnenes og sin egen slekts bakgrunn både i …

Marte Hallems bok: Fremmed blod (2021).

Fremmed Blod – Facebook

Fremmed Blod. 1002 likes · 1 talking about this. Fremmed blod er en dokumentarfilm i utvikling. Filmen skal bli en personlig reise gjennom skogfinsk…

Fremmed blod – en oppdagelsesreise i skogfinsk kultur og …

Norli Bokhandel

Det resulterte i filmen «Fremmed Blod», som har vært en av de mest sette enkeltstående dokumentarfilmene på NRK i 2021. Denne boka er et frittstående verk …

Fremmed blod (TV Movie 2021) – IMDb

Fremmed blod: Directed by Marte Hallem. With Marte Hallem, Andrea Hallem … YOUR RATING. Rate. Fremmed blod (2021). Documentary … Official NRK. Language.

Fremmed blod: Directed by Marte Hallem. With Marte Hallem, Andrea Hallem Langåssve, Arne Hallem, Riita Raatikainen.

Fremmed blod – en oppdagelsesreise i skogfinsk kultur o

Fremmed blod – en oppdagelsesreise i skogfinsk kultur o | ARK Bokhandel

5. jan. 2022 — Det resulterte i filmen «Fremmed Blod», som har vært en av de mest sette enkeltstående dokumentarfilmene på NRK i 2021.

Kjøp «Fremmed blod – en oppdagelsesreise i skogfinsk kultur o» til en god pris på ark.no. Bestill hjemlevering eller klikk&hent i din ARK-butikk.

Keywords: fremmed blod nrk, nrk fremmed blod