Nrk kvinnedagen

Kvinnedagen – Alle artikler – NRK

Kvinnedagen · Petronelle Nielsen og utdrag fra dagboka hennes. Skrev dagbøker om å være lesbisk på 1800-tallet.

Den internasjonale kvinnedagen – NRK

Den internasjonale kvinnedagen markeres hvert år 8. mars. I Norge er vern om abortloven en hovedsak under årets markering.

Opprør før kvinnedagen: Berre kvinner får stemme – NRK

7. feb. 2022 — Organisasjonane som endra stemmeretten i 8. mars-komiteen, avviser skuldingane om at dei ekskluderer ikkje-binære transpersonar.

Brannkonstabel Malin (26) mener det er likestilling i Norge

8. mar. 2022 — Menn og kvinner er uenig om, og i hvilken grad, det er likestilling i Norge. Det viser en fersk undersøkelse gjort av Norstat, på vegne av NRK.

Feirer kvinnedagen ved å vise sin vaimovoima – NRK

8. mar. 2022 — For å feire den internasjonale kvinnedagen, vaimoittenpäivää, og for å hedre Heidis minne, tok NRK Kvensk kontakt med fire kvenske/norskfinske …

Meiner 8. mars er like viktig no – NRK Vestland

8. mar. 2022 — For første gong sidan 1970-talet vart den internasjonale kvinnedagen markert på Eid. Initiativtakar Siri Sandvik meiner det er viktig at …

8.mars = Den internasjonale kvinnedagen – NRK Super

8.mars = Den internasjonale kvinnedagen – NRK Super

8. mars er den internasjonale kvinnedagen. Dagen er en kampdag for å gi menn og kvinner like rettigheter. Dagen ble for første gang markert i USA i 1909.

8.mars = Den internasjonale kvinnedagen

I dag er den internasjonale kvinnedagen. Årets markering …

NRK Nyheter on Instagram: “I dag er den internasjonale kvinnedagen. Årets markering handler om kvinner i ledelse og å oppnå en likeverdig framtid. Vi ser tilbake på noen av de kvinnene som har jobba for å få oss dit vi er kommet i dag.Tagg en kul kvinne!”

14.8k Likes, 106 Comments – NRK Nyheter (@nrknyheter) on Instagram: “I dag er den internasjonale kvinnedagen. Årets markering handler om kvinner i ledelse …

15K Likes, 106 Comments – NRK Nyheter (@nrknyheter) on Instagram: “I dag er den internasjonale kvinnedagen. Årets markering handler om kvinner i ledelse og å oppnå en likeverdig framtid. Vi ser tilbake på noen av de kvinnene som har jobba for å få oss dit vi er kommet i dag.Tagg en kul kvinne!”

Keywords: nrk kvinnedagen, kvinnedagen nrk