Nrk tv vigil

Vigil – NRK TV

NRK TV – Vigil

24. aug. 2021 — Anne Lindmo inviterer til fredagsfest med gode historier, aktuelle gjester og den beste norske musikken live. Demenskoret. Ingrid Gjessing …

Amy Silva i det skotske politiet granskar eit dødsfall på ubåten Vigil. Av omsyn til nasjonal tryggleik må det skje om bord, utan kontakt med omverda.

Vigil – Strømme online | TV Guide

20. sep. 2021 — Djupet ventar om du vågar bli med på ubåten Vigil. Utan kontakt med omverda, omgitt av mannskap du ikkje kan stole på.

Anmeldelse av «Vigil»: Drivende god ubåt-thriller – Dagsavisen

30. aug. 2021 — Tv-serien Vigil tar seerne med dypt ned i det kullsvarte Atlanterhavet og til verdens politiske skyggeside, hvor morgendagens konflikter …

TV-anmeldelse: «Vigil» er ellevill ubåt-thriller fra BBC

Vigil – Strømme online | TV Guide

Finn ut hvor du kan se Vigil med TV-Guiden – en tjeneste fra VG.

Finn ut hvor du kan se Vigil med TV-Guiden – en tjeneste fra VG

Når kommer Vigil sesong 1 på NRK TV? – Premierekalenderen

NRK BBC-krimserie Vigil – Dagsavisen

19. sep. 2021 — Premiere på NRK1 og NRK TV mandag 20. september. En atomubåt i den britiske marine kan ikke legge til havn bare fordi det dør noen om bord …

Å sende en politietterforsker med et snev av angst ned på en ubåt, det blir det spennende krim av. Denne BBC-serien er et av TV-høstens høydepunkt.

Vigil | Apple TV (NO)

TV-anmeldelse: «Vigil» er ellevill ubåt-thriller fra BBC

3. okt. 2021 — later til å være mottoet når serieskaper Tom Edge samlet staben på første dag. Fakta. Vigil. NRK, seks episoder.

Det finnes ikke et forhold, traume eller svikefull ryggstikking som ikke er med i BBCs nye ubåtthriller. Likevel fungerer Vigil.

27. sep. 2021 — Premierekalenderen viser sendetidspunkt for serier, filmer og programmer på TV og strømming. Sjekk premieredato for Vigil sesong 1 her!

Vigil | Apple TV (NO)

Djupet ventar om du vågar bli med på ubåten Vigil. Utan kontakt med omverda, omgitt av mannskap … Vigil. Thriller 2021. Tilgjengelig på Disney+, Viaplay.

Djupet ventar om du vågar bli med på ubåten Vigil. Utan kontakt med omverda, omgitt av mannskap du ikkje kan stole på. Frå dei som laga Line of Duty.

Keywords: nrk tv vigil