Priskrig og åpningstider for påsken 2021 og 2022 på Kiwi

Priskrig er et begrep som ofte dukker opp i forbindelse med Kiwi. I påsken 2021 ble det ingen offisiell priskrig på Kiwi, men det var likevel flere gode tilbud å få tak i. Kunder kunne glede seg over lavere priser på en rekke produkter, inkludert smågodt. Kiwi er kjent for å være en av de største aktørene når det kommer til priskrig, og det er alltid spennende å følge med på hvilke tilbud de har tilgjengelig.

Åpningstider på Kiwi for påsken 2021

I 2021 hadde Kiwi følgende åpningstider i påsken:

  • Skjærtorsdag (1. april): Stengt
  • Langfredag (2. april): Stengt
  • Påskeaften (3. april): Stengt
  • 1. påskedag (4. april): Stengt
  • 2. påskedag (5. april): Stengt

Åpningstidene kan variere noe fra butikk til butikk, så det er alltid lurt å sjekke med din lokale Kiwi-butikk.

Priskrig og åpningstider for påsken 2022

For påsken 2022 er det foreløpig ingen offisiell informasjon om priskrig på Kiwi. Det er imidlertid forventet at det vil være gode tilbud å få tak i, spesielt på populære påskevarer som smågodt og julevarer.

Åpningstidene for påsken 2022 er ennå ikke bekreftet. Det er derfor viktig å sjekke med din lokale Kiwi-butikk nærmere påsken for å få oppdatert informasjon om åpningstider.

Kiwi og priskrig på smågodt

Priskrig på smågodt er noe som hører påsken til, og Kiwi har tidligere vært kjent for å ha konkurransedyktige priser på dette populære påskegodteriet. I 2021 var det flere butikker som hadde priskrig på smågodt, men det er ingen garantier for at det blir det samme i 2022. Det er likevel verdt å holde et øye med tilbudene på Kiwi når påsken nærmer seg.

Priskrig påske 2021 på TV2

I påsken 2021 hadde TV2 en reportasje om priskrig på smågodt og påskevarer, der de blant annet nevnte Kiwi som en aktør med konkurransedyktige priser. Reportasjen tok for seg ulike butikker som hadde priskrig i påsken, og Kiwi ble trukket frem som en av de store aktørene.

Priskrig på julevarer 2021

Priskrig på julevarer er vanligvis noe som skjer i tiden før jul, og det er derfor ingen spesifikke opplysninger om priskrig på julevarer hos Kiwi i 2021. Det er alltid lurt å sjekke tilbudene i butikken når juletiden nærmer seg for eventuelle priskrig-tilbud.

Artiklen Priskrig og åpningstider for påsken 2021 og 2022 på Kiwi har i gennemsnit fået 3.1 stjerner baseret på 45 anmeldelser