Slik endrer du konto for utbetaling av skattepenger – En guide fra Skatteetaten

Hvert år får mange nordmenn tilbake betydelige beløp i skattepenger. For å sikre at pengene blir utbetalt til riktig konto, er det viktig å oppdatere kontonummeret ditt hos Skatteetaten. Her er en detaljert guide om hvordan du endrer kontoen for utbetaling av skattepenger.

Bestille time hos Skatteetaten

Før du kan endre kontonummeret ditt hos Skatteetaten, må du bestille en time. Dette kan gjøres på nettsiden til Skatteetaten.

Pro tip: For å unngå unødvendige ventetider, anbefaler vi å bestille time på forhånd.

Endre kontonummer hos Skatteetaten

Når du har fått time hos Skatteetaten, kan du enkelt endre kontonummeret ditt. Følg disse trinnene:

 1. Møt opp på avtalt tidspunkt hos Skatteetaten
 2. Gi beskjed om at du ønsker å endre kontonummeret ditt for utbetaling av skattepenger
 3. Fyll ut et skjema med ditt nye kontonummer
 4. Legg frem gyldig legitimasjon
 5. Signer og bekreft endringen

Etter at du har gjennomført alle trinnene, vil kontonummeret ditt bli oppdatert i Skatteetatens system.

Endre kontonummer på skatteetaten.no

Dersom du ønsker å endre kontonummeret ditt for utbetaling av skattepenger uten å oppsøke et fysisk skattekontor, kan du gjøre det elektronisk på Skatteetatens nettside. Følg disse trinnene:

 1. Gå til skatteetaten.no
 2. Logg inn på din digitale skattemelding (Altinn)
 3. Velg “Endre” under konto for utbetaling av skattepenger
 4. Skriv inn ditt nye kontonummer
 5. Bekreft endringen

Skatteetaten.no – Endre kontonummer

På Skatteetatens nettside finner du også en enkel og rask måte å endre kontonummeret ditt på. Følg disse trinnene:

 1. Gå til skatteetaten.no/endre
 2. Logg inn på din digitale skattemelding (Altinn)
 3. Velg “Endre” under konto for utbetaling av skattepenger
 4. Skriv inn ditt nye kontonummer
 5. Bekreft endringen

Skattekontoret i Grimstad

Dersom du bor i Grimstad, har du også muligheten til å endre kontonummeret ditt for utbetaling av skattepenger ved å oppsøke det lokale skattekontoret. Her er kontaktinformasjon til Skattekontoret i Grimstad:

Navn Adresse Åpningstider Telefonnummer
Skattekontoret Grimstad Eksempelveien 1 Man-Fre: 09:00-15:00 12345678

Det er viktig å merke seg at det kan være begrensede åpningstider for skattekontorene, så det kan være lurt å sjekke åpningstidene på forhånd.

Med disse enkle stegene kan du endre kontonummeret ditt for utbetaling av skattepenger og sikre at pengene blir sendt til riktig konto. Husk å alltid oppdatere Skatteetaten med korrekt informasjon for å unngå forsinkelser i utbetalingen av skattepenger.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan kan jeg endre kontonummeret mitt hos Skatteetaten?

Du kan endre kontonummeret ditt hos Skatteetaten ved å logge inn på skatteetaten.no/endre og følge instruksjonene der. Det er viktig å oppdatere kontoinformasjonen din for å sikre riktig utbetaling av skattepengene dine.

Når vil utbetalingen av skattepengene for 2022 skje?

Utbetalingen av skattepengene for 2022 vil skje i juni og august. Du kan se nøyaktig utbetalingsdato ved å logge inn på skatteetaten.no.

Hvordan bestiller jeg time hos Skatteetaten?

Du kan bestille time hos Skatteetaten ved å logge inn på skatteetaten.no og gå til “Bestill time” -seksjonen. Det er viktig å bestille time i god tid for å unngå unødvendig ventetid.

Hvor kan jeg finne Skattekontoret i Grimstad?

Skattekontoret i Grimstad ligger på (adresse). Du kan finne mer informasjon om Grimstad Skattekontor på skatteetaten.no.

Hva er skattemelding 2020?

Skattemelding 2020 er en årlig rapport du fyller ut for å rapportere inntekt, fradrag og eventuell formue til Skatteetaten. Skattemeldingen brukes til å beregne skatten din for året 2020.

Hvordan kan jeg endre kontonummeret mitt for skatt?

Du kan endre kontonummeret ditt for skatt ved å logge inn på skatteetaten.no/endre og følge instruksjonene der. Sørg for å oppdatere kontoinformasjonen din for å motta skatteutbetalingen på riktig konto.

Hva er altinn.no?

Altinn.no er en nettportal for å levere ulike skjemaer og rapporter til norske myndigheter, inkludert Skatteetaten. Du kan bruke altinn.no til å sende inn skattemeldingen og gjøre andre skatterelaterte oppgaver.

Hvordan bestiller jeg time hos Skatteetaten?

Du kan bestille time hos Skatteetaten ved å logge inn på skatteetaten.no og finne “Bestill time” -alternativet. Det er viktig å være tidlig ute med timebestilling for å sikre ønsket tidspunkt.

Hvordan kan jeg endre kontonummeret mitt hos Skatteetaten?

Du kan endre kontonummeret ditt hos Skatteetaten ved å gå til skatteetaten.no/endre og følge instruksjonene der. Oppdatering av kontoinformasjon er nødvendig for riktig utbetaling av skattepengene dine.

Hvor kan jeg finne informasjon om å endre kontonummer hos Skatteetaten?

Du kan finne informasjon om å endre kontonummer hos Skatteetaten på skatteetaten.no/endre. Det er viktig å holde kontoinformasjonen din oppdatert for å unngå feil utbetaling av skattepengene.

Artiklen Slik endrer du konto for utbetaling av skattepenger – En guide fra Skatteetaten har i gennemsnit fået 3.5 stjerner baseret på 18 anmeldelser