Slik sender du meldekort på NAV.no – en guide for arbeidssøkere og mottakere av dagpenger

Som arbeidssøker eller mottaker av dagpenger er det viktig å levere meldekort regelmessig. Ved å levere meldekortet på NAV.no kan du raskt og enkelt registrere din arbeidssituasjon og sikre riktig utbetaling av dagpengene. Denne guiden vil vise deg hvordan du enkelt kan sende meldekortet ditt på NAV.no.

Trinn 1: Logg inn på NAV.no

Først og fremst må du logge inn på NAV.no. Gå tilwww.nav.noi nettleseren din og trykk på“Logg inn”knappen øverst til høyre på nettsiden. Velg riktig innloggingsmetode, enten med BankID eller annen sikkerhetsløsning.

Trinn 2: Gå til din side på NAV.no

Når du har logget inn, vil du se navigasjonsmenyen øverst på siden. Trykk på“Min side”for å gå til din personlige side på NAV.no.

Trinn 3: Finn meldekortet

På din side kan du finne meldekortet ved å se etter fanen som heter“Meldekort”. Klikk på denne fanen for å komme til meldekort-siden.

Trinn 4: Fyll ut meldekortet

Når du kommer til meldekort-siden, vil du se et elektronisk meldekort som du kan fylle ut. Fyll inn all nødvendig informasjon om din arbeidssituasjon, som antall arbeidstimer, eventuelt nytt arbeidsgiver eller deltakelse i tiltak. Vær nøye med å fylle ut all informasjon korrekt for å unngå problemer med utbetalingen av dagpengene.

Trinn 5: Kontroller og send meldekortet

Etter at du har fylt ut meldekortet, sørg for å kontrollere alle opplysninger en gang til for nøyaktighet. Hvis alt ser riktig ut, kan du trykke på“Send”-knappen for å sende meldekortet til NAV. Det kan ta noen øyeblikk for systemet å behandle meldekortet.

Trinn 6: Verifisering av meldekortet

Etter at du har sendt meldekortet, vil du motta en bekreftelse på at det er mottatt av NAV. Du kan også sjekke statusen på meldekortet ditt på din side på NAV.no. Hvis det skulle oppstå noen problemer eller feil, vil du bli kontaktet av NAV for å korrigere eventuelle feil eller mangler.

Tips og råd

  1. Husk å sende meldekortet innen fristen som er angitt på NAV.no for å sikre riktig utbetaling.
  2. Hold deg oppdatert på NAV.no for eventuelle endringer i meldekortprosessen.
  3. Kontakt NAV direkte hvis du har spørsmål om meldekort eller utbetaling av dagpenger.
  4. Pass på at du har riktig informasjon om arbeidssituasjonen din når du fyller ut meldekortet.

Ved å følge denne enkle guiden kan du enkelt og effektivt sende meldekortet ditt på NAV.no. Husk å være nøyaktig og oppdatert med informasjonen din for å sikre riktig utbetaling av dagpengene.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan sender jeg meldekort til NAV?

Du kan sende meldekortet ditt til NAV ved å gå til www.nav.no, logge deg inn på din side og velge “Send meldekort” under menyen “Meldekort”.

Hva er nettsiden for å sende meldekort til NAV?

Nettsiden for å sende meldekort til NAV er www.nav.no.

Hvordan logger jeg inn på min side hos NAV for å sende meldekort?

For å logge inn på din side hos NAV og sende meldekort, går du til www.nav.no og klikker på “Min side” øverst til høyre på siden. Deretter følger du instruksjonene for å logge inn.

Hva er min side hos NAV?

Min side hos NAV er en personlig side der du kan håndtere dine saker og meldekort, sjekke utbetalinger og annen informasjon knyttet til velferdsytelser.

Kan jeg sende meldekort elektronisk til NAV?

Ja, du kan sende meldekort elektronisk til NAV via www.nav.no. Du trenger bare å logge inn på din side og følge instruksjonene for å sende meldekortet elektronisk.

Hva skjer hvis jeg ikke leverer meldekortet mitt til NAV?

Hvis du ikke leverer meldekortet ditt til NAV innen fristen, kan det føre til forsinkede eller suspenderte utbetalinger av velferdsytelser.

Hvilke velferdsytelser kan jeg rapportere på meldekortet?

Du kan rapportere utbetalinger som arbeidsavklaringspenger, dagpenger, og andre ytelser du mottar, på meldekortet til NAV.

Kan jeg levere meldekort på vegne av en arbeidsgiver?

Ja, arbeidsgivere kan levere meldekortene sine på Min side – Arbeidsgiver på www.nav.no.

Hvordan sjekker jeg mine utbetalinger hos NAV?

Du kan sjekke dine utbetalinger hos NAV ved å logge inn på din side på www.nav.no og velge “Dine utbetalinger”.

Kan jeg sende meldekort til NAV via mobil-appen?

Ja, du kan sende meldekort til NAV via NAV sin mobil-app, MinID. Du kan laste den ned fra App Store eller Google Play.

Artiklen Slik sender du meldekort på NAV.no – en guide for arbeidssøkere og mottakere av dagpenger har i gennemsnit fået 3.4 stjerner baseret på 29 anmeldelser