Vg etterlatt

Etterlatt – VG

21. jun. 2020 — Etterlatt. Tenk deg at du finner et brev der den du elsker mest tar farvel. Da Ørjan fant brevet fra sønnen, falt verden sammen.

Tenk deg at du finner et brev der den du elsker mest tar farvel. Da Ørjan fant brevet fra sønnen, falt verden sammen.

Forlatt av reiseoperatør på egen 80-års dag: – Jeg følte meg …

Forlatt av reiseoperatør på egen 80-års dag: – Jeg følte meg helt hjelpeløs – VG

4. feb. 2023 — Det forteller hun til VG. Hun har latt seg intervjue ved hjelp av en tegnspråktolk. – Jeg var fryktelig redd, jeg følte meg helt hjelpeløs.

Døve Haldis Høiberg følte seg redd og hjelpeløs da hun ble etterlatt alene i en bakke av Tilrettelagt Transport – seks kilometer unna restauranten der hun skulle feire sin egen 80-årsdag med familien.

Flytter til Sveits – luksusbilene står igjen – VG

28. jan. 2023 — De etterlatte luksusbilene … Rundt 40 rikinger har meldt flytting til Sveits. Nå står nesten 300 kjøretøy igjen på norske skilt – flere av dem i …

Lamborghini, Ferrari, Aston Martin, G63 AMG og Porsche 911. Norge flommer over av forlatte luksusbiler.

Ny tjeneste for etterlatte: Slik blir dødsbo enklere – VG

28. sep. 2022 — Tjenesten skal «ta de etterlatte i hånden» og ta bort unødvendig arbeid for etterlatte i sorg. Ekspert er positiv – og skeptisk.

Tjenesten skal «ta de etterlatte i hånden» og ta bort unødvendig arbeid for etterlatte i sorg. Ekspert er positiv – og skeptisk.

Debatt: Tungt å lese – VG

7. sep. 2022 — Men for oss som er etterlatte etter Tone Ilebekk er det tungt å lese en form for forherligelse av denne gutten. Min påstand er at både VG og …

Alle innsatte i norske fengsler har en krav på medisinsk og psykologisk oppfølging, og det er bra. Men samtidig som de nevnte mediene lager en «stakkars»-serie av dobbeltdrapsmannen, så er det helt tyst om de etterlattes rettigheter.

Mann i 20-årene ble etterlatt naken i minst fem timer på … – VG

Mann i 20-årene ble etterlatt naken i minst fem timer på sikkerhetscelle – VG

4. aug. 2021 — Oslo fengsel ga ikke den innsatte klær fordi han ble oppfattet som truende. Kriminalomsorgen mener det ikke var grunnlag for behandlingen.

Oslo fengsel ga ikke den innsatte klær fordi han ble oppfattet som truende. Kriminalomsorgen mener det ikke var grunnlag for behandlingen.

USA: Gutt (5) døde etter å ha blitt etterlatt i varm bil – VG

21. jun. 2022 — Gutten ble etterlatt i en bil i to til tre timer mandag. Samme dag var temperaturene i området i underkant av 38 grader.

Gutten ble etterlatt i en bil i to til tre timer mandag. Samme dag var temperaturene i området i underkant av 38 grader.

Skal ha blitt etterlatt av moren med makrell og potetgull – VG

1. des. 2020 — Sønnen (41) som skal ha blitt holdt innstengt i 28 år, skal ha blitt etterlatt i morens leilighet med en skål potetgull, knekkebrød med ost …

Sønnen (41) som skal ha blitt holdt innstengt i 28 år, skal ha blitt etterlatt i morens leilighet med en skål potetgull, knekkebrød med ost og en boks med makrell.

På innsiden av en amerikansk base Taliban erobret – VG

På innsiden av en amerikansk base Taliban erobret: – En stor symbolverdi – VG

27. des. 2022 — ETTERLATT: Uniformer etterlatt av de vestligstøttede soldatene. Foto: Kyrre Lien / VG. I ukene som ledet opp til den dramatiske kollapsen av …

QALAT (VG) Da USA og Vesten trakk seg ut av Afghanistan, etterlot de våpen og utstyr for minst 70 milliarder kroner. Taliban tok med VG på en guidet tur for å vise det frem.

Norskansatt føler seg etterlatt i Afghanistan: – De som drepte …

Norskansatt føler seg etterlatt i Afghanistan: – De som drepte nordmenn, får komme til Norge – VG

25. jan. 2022 — BEIRUT/OSLO (VG) «Hamid», som jobbet for det norske forsvaret i Afghanistan, ble lovet evakuering til Norge. Det har ikke skjedd – og nå …

BEIRUT/OSLO (VG) «Hamid», som jobbet for det norske forsvaret i Afghanistan, ble lovet evakuering til Norge. Det har ikke skjedd – og nå reagerer han sterkt på at regjeringen i stedet prioriterer å hente Taliban til Oslo.

Keywords: vg etterlatt