3 tips: Hvordan øke salget i salgsavdelingen din

De fleste nettbutikker tilbyr nå en rekke leveringsløsninger. En sikker vinner er å bli levert til et utleveringssted hvor du selv kan hente produktene når det er anledning. Frakttypen er svært tilgjengelig, og også typisk den billigste leveringsmåten.

Leveringstiden kan være ekstremt viktig forutsatt at du trenger å bruke produktet i løpet av kort tid, og av den grunn er det virkelig relevant at vi ser estimert leveringsdato for det aktuelle produktet.

Et stort antall nettlager lover dag-til-dag levering på de fleste av sine varenumre, men glem ikke at det forutsettes at bestillingen gjennomføres tidligere enn et fastsatt tidspunkt, slik at de kan være garantert å rekke å få fikset produktene før personalet reiser hjem.

Noen få internettbutikker lover gratis levering, men de fleste krever at du kjøper for et visst beløp. I tillegg kan du foretrekke den mest prisbevisste leveringsmetoden, som ofte – enten du bor i nærheten av Næstved, Ringsted eller Bramming – vil være å få kureren til å levere bestillingen din til et utleveringssted.

Ved oppsyn av fagfolk som er kjent med reglene

I dag er det spesielt uproblematisk for oss alle å sammenligne priser hos flere nettbutikker og derfor har ikke de aller fleste nettbutikker vært i stand til å unngå å redusere salgsverdien til mange av deres produkter – for jenter og gutter, og også for damer og herrer – enormt, og til og med noen ganger lover gratis levering.

Derfor kan det tross alt være nyttig å se rundt i forskjellige nettselskaper etter rabatt før du fullfører bestillingen, slik at du ikke er i tvil om å anta den billigste prisen.

Man må likevel huske på at når en nettbutikk annonserer best i test-varer til en utsalgspris som anses som uvanlig lav, er det mest et tegn på en nettbutikk som svindel. Kjøp med vanlige betalingskort er heldigvis en del av et regelverk som hjelper kjøperen mot svindelselskaper på nett.

Vi anbefaler kjøp med standard betalingskort eller MobilePay. Som et alternativ bør du velge en avbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, dersom du ønsker å betale prisen over en periode.

Før noen handler i en nettbutikk bør man liksom vurdere e-butikkens betingelser, men det er stort sett ikke superspennende.

Et enklere alternativ kan være å finne ut om e-butikken er koblet til e-merket, siden det er en garanti for at nettbutikken støtter gjeldende dansk lovgivning, og at e-butikken er kontinuerlig overvåkes av eksperter som kjenner reglene på området. I tillegg gir det deg mulighet til hjelpsom service når du blir utsatt for utfordringer som følge av handlen.

I tillegg anbefales det at du er klar over de mest vesentlige forholdene som har innvirkning på kjøpet, som for eksempel hvilken byttepolicy nettbutikken bruker. På grunn av dette er det like avgjørende at du alltid oppbevarer ordrekvitteringen, slik at du alltid vil kunne bevise bestillingen din, uansett om du handler en gave til en dame eller en herre.

Levering til din adresse eller til ditt arbeid

Trustpilot gir deg ganske uavhengige muligheter til å undersøke vurderingene til en lang rekke eksisterende kjøpere og vi foreslår derfor at du leser selskapets rangeringer på nettet før du handler.

Facebook innebærer på samme måte en rekke utmerkede metoder for å få innsikt i påliteligheten til e-business. I tillegg ser vi faktisk nettbutikker hvor folk kan registrere en omtale av bestillingsprosessen, som også kan brukes til å vurdere kundetilfredshet.

Fakta om produkter og e-bedrifter er ofte beskyttet, men vi tar ikke ansvar for rettelser som er gjort siden vi sist oppdaterte nettsidens informasjon.